PsicoBasket

Arrenca el Psicobasket més innovador i divertit

Per tercer any consecutiu, el campus d’estiu Psicobasket obre les inscripcions amb nous mètodes d’entrenament únics a Catalunya

Després de l’èxit de les edicions anteriors, el Campus de pre-temorada Psicobasket, coordinat per Eduard Alcaraz i David Luna, empren amb força un any més, amb nous objectius i metodologies de treball psicològic aplicat a l’ensenyament del bàsquet.

Mitjançant aquest Campus els jugadors i jugadores desenvoluparan a nivell físic, tècnic, tàctic i mental, eines que els hi permetran guanyar en autoestima dins la pista, oferint tot el seu potencial tan en partits com en entrenaments.

En moltes ocasions, la timidesa, la pressió, la por a fallar, entre altres factors, provoquen que no es gaudeixi al 100% del bàsquet i es produeixi un estancament en l’aprenentatge de l’esport. El Psicobasket té com a objectiu principal que cada jugador/jugadora acabi donant el millor de sí mateix, divertint-se competint, amb la màxima autoestima possible, sense pors ni timideses.

Un altre valor afegit del Campus que el fan únic a Catalunya són les seves conferències diàries i d’entrada lliure, on diferents figures del basquetbol: entrenadors, fisioterapeutes, àrbitres, nutricionistes, experts en coaching, jugadors professionals, exposen els seus coneixements i experiències a tots els assistents.

El campus es celebrarà del 20 al 31 d’agost en el Pavelló d’Esports Josep Mora i acollirà jugadors de categories Pre-Mini a Júnior. Per a més informació es pot accedir a la web www.psicobasket.com.

Triptic del Psicobasket (cliqueu aquí)


 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe