Fins sempre, Ramon Romero Avila

El passat 1 de maig, a l’edat de 83 anys, ens va deixar el nostre bon amic, Ramon Romero Avila, persona entranyable i que es feia estimar i per sobre de tot seguidor de l’Esportiva de tota la vida, a la que hi va dedicar la seva joventut com a jugador i posteriorment com a directiu i soci benefactor i seguidor incondicional fins al dia d’avui.

Joan Ventura, al seu perfil de facebook publica: “Puc ben assegurar que ningú a vist tants partits del nostre Sènior masculí com ell, no hi havia àrbitre català, que no sapigués qui era en Ramon, doncs sempre li agradava comentar amb ells, un cop acabat el partit i asserenats els ànims, les jugades polèmiques de l’encontre. He tingut la sort de compartir amb tu moltes hores de viatge per arreu de Catalunya i Espanya durant més de vint anys i mai hem tingut cap desavinença ni problema, ans al contrari, hem compartit moltes alegries i satisfaccions i molts riures gràcies als teus acudits així com de les teves anècdotes de la vida. Puc ben dir que no t’oblidaré mai per que ja formaves part de la meva història de cada dissabte o diumenge, se’t trobarà a faltar i molt Ramon”.

 

 

 

 


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe