L’UE Mataro s’imposa al Premià i surt de promoció decdescens

La Unió Esportiva Mataró es va imposar clarament al Wecolors AB Premià per 70-56 en el partit disputat aquest dissabte 22 al Palau Josep Mora. Una victòria important perquè, a més de treure l’equip de les places de promoció de descens, era contra un dels rivals directes que ara deixen amb una victòria menys i amb l’average favorable.

Tot i el marcador final de +14, el partit no va ser fàcil. Les noies de Perdiguero van sortir fluixes i van encaixar un 0-8 de sortida que encenia les alarmes. No entrava res i les de Premià, sense fer gran cosa obrien escletxa. Fins al minut 6 l’equip local no aconseguia obrir el marcador de la mà de Magriñà (la millor del partit amb diferència). Un parcial de 8-2 posava les coses a llic i s’arribava al final del 1r quart amb un desavantatge mínim: 17-19.

Al segon quart es va endurir la defensa i va augmentar l’agressivitat en atac i s’aconseguia capgirar el marcador. 34-32 al descans amb protagonisme de Pujolreu aportant intensitat, i de la júnior Judith Moya amb dos triples.

El tercer període va seguir amb la mateixa tònica sense que les mataronines poguessin desempellegar-se de les visitants en el marcador. El 49-44 al final d’aquest parcial ho deixava tot obert de cara a l’últim quart.

Una sortida fulgurant de les grogues amb un parcial de 9-2 pràcticament sentenciava el matx. A partir d’aquí es van gestionar perfectament la diferència tancant el rebot i amb una direcció excel·lent de Magriñà que des de tirs lliures trencava definitivament el partit.

En definitiva doncs, bon partit de les noies de Perdiguero en el que tot i les actuacions destacades de Magriñà, Pujolreu i Casals en atac, totes les jugadores van acabar sumant en aquesta important victòria.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe