Partit disputat contra l’Almeda de l’U.E. Mataró que al final van endur-se les de Cornellà

La Unió Esportiva Mataró visitava una de les pistes complicades de la categoria el passat dissabte 15 a la tarda per enfrontar-se al Basket Almeda, quarta classificada de la Copa Catalunya Femenina.

El matx començava amb un parcial en contra de 8-0 que feia presagiar un desenllaç molt desigual, però ans al contrari, les noies de Perdiguero van ser competitives fins al final del partit posant contra les cordes a un dels equips més forts de Copa. De la mà d’una inspirada Judit Ortiz (6 punts en aquests 10 primers minuts) i ajustant la defensa, les mataronines van aturar el cop i van arribar al final d’aquest primer període amb un ajustat 14-11.

El segon quart va ser el més desigual: per part mataronina només Ari Magriñà i Queralt Coll (8 i 4 punts respectivament en aquest tram de partit) aconseguien veure cistella, mentre que les del Llobregat amb un joc més coral aconseguien torna a obrir distàncies en el marcador amb un parcial de 17-12 que tornava a posar 8 punts de diferència en el lluminós: 31-23 a la mitja part.

A la tornada de vestidors es van tornar a igualar les forces i de nou Queralt Coll des de sota cistella, secundada per Pujolreu, aconseguien que les de negre no se n’anessin més en el marcador: 46-36 per afrontar l’últim tram de partit.

Al darrer quart, inici amb intercanvi de cops fins que en un intent final de guanyar el matx les mataronines van fer un parcial de 0-6 que les posava 56-50 en el lluminós falta de quasi dos minuts per acabar l’encontre. Però els darrers atacs no van fructificar i des de la línia de tirs lliures l’Almeda va sentenciar el partit per 59-50.

Partit competit per les grogues en el que Coll, Magriñà, Ortiz i Pujolreu van arribar o superar els dos dígits d’anotació. Els següents 6-7 partits, amb enfrontaments contra equips de la part mitja/baixa de la taula, seran determinants per eludir les places de promoció de descens.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe