Treballada victòria del sènior femení de la UEM contra el Camping Bianya Roser a casa

Treballada i important victòria de les noies de Dani Perdiguero que no es desenganxa de les places per eludir la promoció de descens de la Copa Catalunya Femenina, en el partit disputat el passat diumenge 9 a la tarda al Palau Josep Mora contra el Càmping Bianya Roser.

El partit va començar coll amunt per les grogues que encaixaven un 10-16 en el primer quart, amb una inspiradíssima Serena Mirat del Roser que anotava 12 dels 16 punts del seu equip en aquests primers 10 minuts de joc.

Al segon quart es va ajustar la defensa deixant les vermelles amb només 6 punts, que juntament amb la millora en atac va permetre donar la volta al marcador, arribant al descans amb un ajustat 23-22.

En el tercer període, les defenses van tornar a imposar-se als atacs. Un escarransit 7-8 tornava a posar les taules en el marcador i ho deixava tot obert per encara l’últim tram del partit.

Aquí, l’ofici de les mataronines es va imposar a l’empenta de les barcelonines: la defensa de les grogues va ofegar l’atac visitant, a més d’assegurar el rebot defensiu no permetent segones opcions a les jugadores vermelles. Això es va traduir en un parcial de 14-2 que pràcticament sentenciava el matx a 4 minuts d’acabar-se. D’aquí fins a la botzina final, intercanvi de cops que finalitzaria amb una victòria clara de l’UEM per 51-41.

Judit Ortiz, la més valorada del partit (+14), Natàlia Casals i Ariadna Magriñà van ser les més destacades en l’atac mataroní (9, 9 i 10 punts respectivament), on també va destacar l’actuació de la debutat Montserrat Pujolreu amb 6 punts i 7 rebots.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe