Jornada festiva en la presentació dels equips de la temporada 19-20 de la Unió Esportiva Mataró

El diumenge 1 de desembre, després del vibrant partit que van disputar l’UE Mataró Germans Homs contra el Camping Bianya Roser, va tenir lloc la presentació de tots els equips de l’entitat.

Una quarantena d’equpis i més de 400 jugadors, tècnics i directius es van fer la foto de la temporada a la pista i les graderies del Palau Josep Mora, com és habitual. A continuació es va fer baixar tots els equips, un per un, a la pista i es va donar lloc als homenatges i reconeixements.

En primer lloc es van regalar tres rams als tres patrocinadors –Alle, Germans Homs i Finques Castellà– en agraïment pel seu suport a l’entitat. Tot seguit es va passar als reconeixements. En primer lloc a dos jugadors de la casa que han estat una pila d’anys vinculats al club: Sergi Puig del Sènior B, i Sergi Ventura del Sènior A. I finalment es va homenatjar a Frances Comas ‘Kiku’ per la seva constant i incansable feina a la Gàbia.

L’acte es va acabar amb els parlaments del president de la UEM, Joan Pi, del directiu de la Federació Catalana de Bàsquet José Luis Garcia Vela, i de la regidora d’esports de la ciutat María Beatriz Delgado.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe