La UE Mataró-Germans Homs torna al camí de la victòria davant un combatiu Palma

Sis victòries i només dues derrotes. La UE Mataró-Germans Homs ocupa la tercera posició després de vuit jornades i consolida les bones sensacions de les últimes setmanes.

L’equip de Charly Giralt es va desfer del Palma, el diumenge 8 a la tarda al Palau Josep Mora, en un partit que el conjunt local va dominar amb relativa comoditat. Els mataronins, amb 50 rebots, van oferir un rendiment incommensurable dins la pintura.

Jose Cabrera, 15 rebots, i Omaru Touré, que en va capturar 14, van ser un mur pel Palma. Els homes interiors del Mataró van exhibir tota la seva fortalesa per imposar la seva llei prop de la cistella. A banda dels rebots, Cabrera va aportar 14 punts i Touré, 22. Ariño (16 punts i 6 rebots) i Juanola (14/7) van secundar, a la perfecció, la brillant actuació dels pivots mataronins. La Unió ja manava amb contundència al descans (54-36) i durant la segona meitat va controlar els intents de reacció del Palma.

De totes maneres, l’equip local va patir per superar la defensa zonal del Palma durant el tercer quart. La precipitació va fer acte de presència i el Germans Homs va errar massa tirs exteriors. En l’últim període, els mataronins van redreçar la situació des del rebot per segellar el partit. L’equip de la capital del Maresme visitarà el Mollet, dissabte que ve al vespre, amb la voluntat de seguir instal·lat a la zona més alta de la classificació


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe