Emotiu homenatge de la UEM a les tricampiones dels anys 70

L’equip femení de l’Ignis Mataró (llavors secció del CE Mataró) va guanyar la màxima competició estatal de les temporades 71-72, 72-73 i 73-74. La Unió Esportiva Mataró va retre homenatge a les integrants d’aquell equip mític amb una sèrie d’actes que es van celebrar dissabte al Palau.

Famadas, Cot, Brugué, Planas, Mas, Rosell, Martínez, Fradera, Sierra, Rivas, Parés, Genisans, Riera o Llobet, són alguns dels noms que van escriure amb lletres d’or la història del bàsquet mataroní. Tres campionats de lliga seguits i diverses participacions a competicions continentals com la Recopa o la Copa d’Europa. Un dels millors equips que ha tingut mai la ciutat de Mataró i que va establir la base social d’un esport que ha tingut relleu generacional a la capital del Maresme.

L’acte també va servir per homenatjar a Rosó Buch i Núria Martínez -representada per la seva mare convalescent d’una operació-, mataronines campiones de lliga amb l’Uni Girona i que l’endemà de la festa van aixecar un nou títol amb el seu equip, la Supercopa.

Acabat l’acte d’homenatge es va jugar un partit amistós entre el Sènior femení de la UEM i el segon equip de l’Uni Girona de Lliga Femenina 2.

Dissabte es van reunir a Mataró diverses generacions de jugadores que han construït a la ciutat una identitat col·lectiva amb el bàsquet com a protagonista.

 

 

 


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe