Final d’infart a la victòria de l’UEM-Germans Homs a la pista de l’etern rival, el Boet

Empat a 80 a 8 segons per acabar el matx. L’exunionista David Romero ha estat objecte de falta personal i gaudirà de dos llançaments lliures per desfer la igualada. Els falla tots dos i el rebot acaba a mans de Jaume Solé després d’un segon d’incertesa. Aquest la dona a Ariño que travessa la pista salvant l’intent de ‘robo’ de Rubio; s’alça des de 8-9 metres com si anés a llençar, però en l’últim instant obre cap a Solé que fa un bot, s’aixeca des de quatre metres i… encistella!! Just quan el marcador es posava a zero, sobre la botzina final, Solé anota els 2 últims punts que donen la victòria a l’UE Mataró-Germans Homs per 80-82. Un final èpic dels que es recodarà durant temps i que va desfermar l’alegria de l’afició groga.

Així es va acabar el partit de la Lliga Catalana EBA que el passat 11 de setembre es va disputar a l’Eusebi Millan entre el Mataró Parc Boet i l’UE Mataró-Germans Homs.

Un partit que va començar amb un parcial de 0-7 per part mataronina, però l’aventatge aviat s’eixugaria i s’arribaria al final del primer quart amb un mínim avantatge pels del Boet de 21-19. Romero va tenir un paper important en aquesta remuntada.

El segon quart va ser el millor pels grocs, que amb un Ariño inspirat des de la llarga distància i un Juanola fent mal sobretot amb les seves penetracions a cistella, aconseguirien anar-se’n en el marcador de fins a 10 punts (33-43), un avantatge que s’escurçaria abans d’arribar a la mitja part amb un 39-45 favorable als visitants.

Al tercer quart es tornarien a igualar les coses. Els grocs, amb superioritat física sota el cèrcol, no sabien aprofitar la circumstància donant segones opcions en no tancar bé el rebot ofensiu i desaprofitant jugades franques en atac. D’aquesta manera els taronges van anar retallant distàncies fins a situar-se amb empat a 57 al final d’aquest penúltim període.

El darrer quart va ser un festival de triples per part unionista (3 d’Ariño i 2 de Traver), però que van trobar resposta en un encertadíssim Castro per part taronja. La igualtat va dominar aquest període que només es va desfer en la jugada final.

Natxo Ariño va ser el jugador més destacat del partit amb 27 punts (7 triples i 6 tirs lliures), acompanyat d’un incombustible Jordi Juanola que amb 18 punts també es va sumar a la festa.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe