Gran èxit de participació al 3×3 de bàsquet de Les Santes organitzat per la UE Mataró

El 3×3 de bàsquet està en auge, així ho demostren les altes participacions que s’han donat en els que han tingut lloc durant el mes de juliol a Mataró. Si a principis de mes, al que es va celebrar a l’Eusebi Millan s’hi inscribien al voltant de 175 equips, aquest cap de setmana passat al 3×3 de Santes organitzat per la Unió Esportiva Mataró s’arribaven als 210 equips, amb al voltant de 780 participants.

El diumenge 21 el Palau Josep Mora va ser l’epicentre del 3×3 de Les Santes, en una jornada que va començar a les 9 del matí i que es va allargar fins a quarts de 9 del vespre. A més del Palau, el Casal (pista annexa al Mora) i Valldemia van ser els llocs on es va desenvolupar la competició.

Cal destacar l’alt nivell dels participants, amb jugadors i jugadores de les seleccions catalanes a diverses categories, i també provinents dels equips més potents com Barça o Penya entre d’altres. La competició es va tancar el diumenge al vespre amb les disputes de les finals sèniors, que en el cas masculí va guanyar l’Alle, escola d’alemany integrat pels jugadors de la UE Mataró, Traver, Juanola, Viñallonga i Edu Rodríguez, i en el cas femení se la va endur l’equip també integrat per jugadores de la casa: Coll, Moya i Cuní.

Remarcar que l’esdeveniment no s’hauria pogut celebrar sense la col·laboració de tots els voluntaris (pares, jugadors, entrenadors…) a qui des de la UEM volem fer arribar el nostre agraïment. També donem les gràcies a Finques Castellà que en va ser el patrocinador.

Moltes gràcies a tots/es!!!


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe