Germans Homs patrocinarà la UEM les dues properes temporades

La UE Mataró va presentar el nou acord de patrocini per a les properes dues temporades, amb opció a una tercera prorrogable, amb l’empresa Germans Homs. L’acord implicarà el patrocini del Sènior A, Sots-21, Júnior A, Cadet A i Infantil A i que s’estrendrà la temporada vinent a tots els equips masculins de cistella gran.

Joan Pi, president de la UEM, va explicar en roda de premsa celebrada a l’Hotel Atenea el passat 15 de juliol, que es tractava d’un acord que serviria per “consolidar-nos com a club” i abordar millores a tots nivells, tant en l’àrea mèdica com en formació d’entrenadors, així com un suport pel primer equip.

Per la seva banda, Vicenç Homs va explicar els motius del patrocini: “Som una empresa que aposta per tenir una responsabilitat amb l’entorn, i col·laborar amb entitats esportives és un bon exemple per poder ajudar en el dia a dia que sempre és complicat. Ens omple d’orgull associar-nos amb la UE Mataró, un club fantàstic que compta amb una nova junta que creiem està fent molt bé la seva feina i que té al darrera més de 500 fitxes”.

A l’acte també hi va assistir la nova regidora d’esports, Bea Delgado, que va felicitar a la UE Mataró per “tota la labor que es fa anivell esportiu” i també a Homs pel suport al bàsquet mataroní amb aquest patrocini.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe