Adéu Copa, hi tornarem!!!

Amb la derrota davant el Castellar, per 69-68 en l’últim i decisiu  partit de la Fase de Permanència, el Sènior B Masculí diu adéu a la categoria de Copa Catalunya. Un sol punt en els últims segons ha decidit tota una temporada. Així de cruel i de gran és el bàsquet. Enhorabona pel Castellar, que ha lluitat fins al final i ha obtingut el desitjat premi de la permanència. Per nosaltres el premi ha sigut competir a bon nivell durant tota la temporada, on moltes de les derrotes han sigut per pocs punts de diferència. Ara, un cop passats uns dies de reflexió, el calendari convida a pensar en la propera temporada a Primera i amb la intenció de tornar a Copa. La composició de l’equip previsiblement tindrà pocs canvis, de moment sabem que en Joan Lluch, estarà d’Erasmus i que en Pol Cànovas pujarà a l’equip EBA. Molta sort a tots dos.

I del partit qué ? Doncs bé, un partit lluitat de tu a tu amb un rival ferit de mort després de perdre dos jugadors importants, un per sanció i l’altre per lesió, però que va pujar molt la intensitat dels seus jugadors encoratjats pel seu nombrós públic. El parcial del primer quart favorable al Castellar per 17 a 8, es va anar reduint i a falta de 5 minuts s’empatava el partit a 55. A falta de 50 segons, un 62-67 ens posava la mel a la boca però un parcial en contra de 7 a 1 en menys de un minut ens deixava glassats a tots, jugadors, tècnics i a un gran nombre de seguidors que s’havien desplaçat per ajudar a l’equip. Fi de temporada. Ara toca pensar en la propera. HI TORNAREM !!!

Freddy Genisans


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe