L’UEM Construtoni Ponce s’assegura la continuïtat a Copa guanyant el Gramenet

Importantíssim triomf de l’UEM Construtoni Ponce en la penúltima jornada de la fase regular de la Copa Catalunya Femenina, que va tenir lloc el passat diumenge 5 de maig al Palau Josep Mora i que el va enfrontar al Basquet Draft Gramenet.

Les mataronines sabien que no podien fallar ja que l’Igualada –amb qui es disputaven la 9a plaça– havia perdut, i una victòria local assegurava eludir matemàticament les places de promoció de descens abans de disputar-se l’última jornada.

I les de Perdiguero van sortir a mossegar des del minut zero: concentrades en defensa deixaven les visitants amb només 10 punts al primer quart, i en atac es jugava ràpid i amb un encert elevat acabant el primer parcial amb un clar 21-10. Al segon parcial les grogues seguien fortes en defensa, però els atacs ja no van ser tan efectius. Tot i així s’arribava a la mitja part amb un clar 33-20.

A la sortida de vestidors les de Gramenet van sortir amb força i van aconseguir retallar distàncies fins a posar-se a 6 punts (42-36), però un parcial de 5-0 abans d’acabar el 3r període tornava a posar distància en el lluminós: 47-36. A lúltim període les visitants ja no van aconseguir baixar dels 10 punts de diferència, i una espectacular Queralt Coll (amb 11 punts en els minuts finals) va certificar una victòria importantíssima. Les mataronines afronten l’última jornada a la pista del líder, l’Unilever Viladecans, sense cap pressió ja que l’Igualada queda a dues victòries, cosa que fa impossible que les superin a la classificació.

A títol personal, destacar l’actuació de Queralt Coll que es va enfilar fins als 25 punts (amb +28 de valoració), acompanyada de Clara Solé amb 14.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe