L’UEM Construtoni Ponce guanya l’Hospi i surt de la promoció de descens

Victòria treballada de l’UEM Construtoni Ponce davant l’Hospitalet en el partit avançat de la 30a jornada de la Copa Catalunya Femenina, disputat el passat dimecres 1 de maig al Palau Josep Mora.

La defensa groga no va funcionar en l’arrencada del partit i això, sumat a que l’Hospitalet va sortir molt inspirat des de la línia de 3 punts (5 triples només en aquest període), va fer que el parcial al final del 1r quart fos de 15-25.

Un Mataró necessitat, però, va començar a girar la dinàmica del partit. La defensa va ser més intensa i això feia que l’atac també fos més fluït: 33-39 a la mitja part.

Les bones sensacions van seguir a la tornada dels vestidors i es van continuar retallant distàncies fins a l’empat a 50 de la mà d’una inspiradíssima Esther Murat que amb 9 punts amb només 7 minuts de joc donava esperança a la parròquia local. Però un parcial de 2-10 abans del final del període semblava que ho deixava tot en un miratge.

Però a l’últim període les mataronines van atropellar les de l’Hospitalet. Amb una fèrria defensa van deixar les visitants amb només 9 punts, i de la mà de Coll, Murat, Cuní i Magriñà les grogues van remuntar i anar-se’n fins al 75-69 final.

Victòria important de les noies de Perdiguero que superen l’Igualada i es col·loquen novenes, fora de les places de promoció de descens. Destacar les actuacions de Murat, Magriñà, Cuní i Coll en l’aspecte anotador amb 17, 16, 12 i 11 punts respectivament.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe