Gran victòria de l’UEM Construtoni Ponce davant les segones, l’Unigirona

Importantíssima victòria de l’UEM Construtoni Ponce en el partit disputat el passat diumenge dia 7 a la tarda al Palau Josep Mora davant el Citylift GEiEG Unigirona.

I és que les mataronines necessitaven guanyar per no perdre de vista la 9a posició (plaça que evita la promoció de descens) que ara mateix ocupa el Sant Adrià i que havia guanyat contra pronòstic al camp del Càmping Bianya Roser A. Però l’empresa no era fàcil ja que s’enfrontaven a l’equip segon classificat, l’Unigirona, que només havia encaixat 4 derrotes en tota la temporada.

Però les de Perdiguero van fer un magnífic partit, sobretot en tasques defensives, i van guanyar per 57-55 amb les actuacions destacades de Meritxell Cuní i Queralt Coll.

El partit començava coll amunt per les grogues, que encaixaven un 12-20 en els primers 10 minuts amb una Alba Coma per part gironina molt inspirada. Al segon quart es retallarien distàncies amb una Queralt Coll dominant sota els cèrcols (6 punts en aquest quart) i amb una millora en defensa que deixaria les gironines en només 9 punts en aquest parcial: 23-29 al descans.

Al tercer quart es tornaven a girar les tornes i l’Unigirona aconseguia el seu màxim avantatge (33-44) a poc més d’un minut d’acabar el quart, que semblava insalvable. Però dos triples consecutius de Cuní abans d’acabar aquest període tornaven a posar les mataronines dins del partit. A l’últim quart es va tornar a intensificar la defensa i controlar el rebot deixant les vermelles un altre cop amb 9 punts. Amb una Meritxell Cuní en ratxa acompanyada en atac de Queralt Coll sota el cèrcol es va confirmar la remuntada que es va haver de suar de valent fins al final: 57-55.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe