La pròrroga torna a somriure el FEIMAT, per imposar-se al C.B. Martorell

El Mataró FEIMAT va patir de valent per aconseguir una nova victòria, ara contra el C.B. Martorell, en el partit disputat el diumenge 31 al Palau Josep Mora.

I és que els de Charly Giralt van haver de necessitar un cop més la pròrroga per endur-se el quinzè triomf de la temporada, en un partit que va començar de cara, però que es va haver de remuntar ja que a mitjan tercer període es perdia de 12.

El Mataró FEIMAT va fer un bon inici de partit, aconseguint el seu màxim avantatge ben entrat el segon quart, quan guanyava 30-22 després d’una parcial de 7-0, on en atac brillaven uns inspirats Juanola i Ariño. Però una trompada que va deixar plegat (i uns minuts fora del partit) a Taoré, va trastocar els plans dels grocs que van perdre consitència a la pintura. Això, sumat a la inspirada direcció d’Ivan Llull (va acabar el partit amb 9 assisències) per part del Martorell, va fer que el partit es girés com un mitjó. Es va arribar al descans 1 avall (40-41), i la sagnia no s’aturaria aquí ja que després d’un parcial de 0-12 els blaus aconseguirien el seu màxim avantatge: 45-57.

Però el mataronins, aquesta temporada han demostrat que són capaços de revertir qualsevol situació adversa i així ho van fer. La tornada de Taoré, sumada a una major intensitat defensiva i uns magnífics minuts en atac de David Romero van fer que s’anessin retallant distàncies a poc a poc fins al 73-75 a pocs segons d’acabar el temps reglamentari. Ariño va provocar una falta que el duria a la línia de tirs lliures o no va fallar. La pròrroga estava servida.

Aquesta també va començar coll amunt pels mataronins, però un altre cop van saber reposar-se a l’adversitat: a pocs segons pel final dels 5 minuts afegits, 82-83 pel Martorell. Juanola provoca una falta llençant de 3, i anota els 3 llançaments lliures (el primer amb molt de supens). Els 4 segons que faltaven no els va saber aprofitar el C.B. Martorell i la victòria es va quedar novament a casa: 85-83.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe