Victòria contundent del Mataró FEIMAT davant el C.B. Salou

El Mataró FEIMAT es va imposar clarament en el partit disputat el passat diumenge 24 a la tarda a domicili contra el C.B. Salou.

Les premisses eren clares. Imposar un ritme alt i redoblar els esforços sobre els dos jugadors més determinants del Salou per evitar el que havia passat en el partit de la primera volta en el que els grocs van deixar-se remuntar 16 punts d’aventatge. El Mataró Feimat sabia que si era capaç d’accelerar la velocitat del partit, el Salou patiria. I així va ser. Un primer parcial d’11 a 22 marcava el camí.

Els mataronins van saber gestionar l’avantatge adquirit en el primer quart gràcies, en bona part, a la magnífica feina col·lectiva per frenar els dos jugadors més importants del rival. Courtney Barksdale (12 punts) i Eloi Galofré (només 4) van rendir per sota del seu nivell habitual.

Jordi Juanola (20 punts / 11 rebots) va ser el mataroní amb millor valoració del partit, però la seva tasca en defensa per enfosquir el talent dels millors jugadors del rival no surt a les estadístiques. En qualsevol cas, va ser una victòria coral de la plantilla mataronina. Els de Charly Giralt van jugar amb la concentració i determinació necessàries per seguir obrint forat fins al 54 a 78 final.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe