L’UEM Construtoni Ponce cau amb el cap ben alt davant el líder, l’Almeda

Bon partit de les jugadores de l’UEM Construtoni ponce que van plantar cara a un poderós rival, el Basket Almeda, en l’encontre disputat el passat dissabte 9 de març a la tarda al Palau Josep Mora.

Les jugadores de Dani Perdiguero van mostrar una cara molt millorada en un matx que va començar amb vent a favor, ja que de seguida es posarien per davant en el marcador amb un parcial de 12-7. Però la reacció de les visitants no es va fer esperar i de la mà de la seva base, Lucía Pablos, van clavar un 0-10 a les mataronines que capgirava el marcador. Les grogues, però van tornar a igualar el matx abans del final de primer període: 22-21.

L’arrencada del 2n quart van significar els millors minuts locals, que amb un parcial d’11-0 aconseguirien el màxim avantatge (+12) amb una Queralt Coll molt inspirada sota la cistella acompanyada d’una molt bona defensa de tot l’equip. L’Almeda, però, no perdia la cara al partit i s’acostaria en el marcador abans d’arribar a la mitja part: 38-31.

El tercer quart va ser de clar color visitant que amb una defensa molt intensa i un joc en equip a l’atac va demostrar perquè és el líder de la categoria. Amb un parcial de 16 a 27 les de Cornellà es posaven per davant en el lluminós: 54-58.

L’inici del darrer període va obrir l’esperança a les grogues que amb un parcial de 8-0 tornarien a posar-se per davant a menys de cinc minuts per acabar el partit. Però l’Almeda va tornar-se a posar el ‘mono de treball’ i amb un 1-10 final va acabar enduent-se el partit per 63-68.

Bon partit coral, en el que l’anotació va quedar molt repartida i on va destacar Míriam Balmes amb una valoració de +20.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe