El Mataró FEIMAT cau després de dues pròrrogues davant l’Olivar

El Mataró FEIMAT va ensopegar el passat dissabte dia 2 de febrer davant l’Anagan Olivar en el partit disputat al Palau Josep Mora després de dues pròrrogues.

Derrota inesperada dels de Charly Giralt que després d’una partit molt renyit no van saber tancar el matx quan van tenir l’oportunitat de fer-ho en les últimes possessions, tant del final del partit com de la primera pròrroga.

El primer quart va ser el més igualat: ambdós equips anotaven amb facilitat essent aquest el parcial amb més anotació: 20 a 20 transcorreguts els primers 10 minuts.

El segon període va començar clarament groc: amb una forta sortida i una parcial de 10-0 s’aconseguia el màxim avantatge (32-24), però els locals reaccionarien abans d’arribar a la mitja part gràcies al seu potent i físic joc interior, arribant-se a la mitja part amb un ajustat 36-32.

La igualtat es va mantenir en els dos darrers períodes, en el que uns inspirat Sergi Ventura des de la línia de 3 punts va mantenir el pols a l’atac aragonès. D’aquesta manera s’arribava al final del temps reglamentari amb empat a 66.

La primera pròrroga no va desfer la igualtat (10-10), tot i que els mataronins van tenir una última opció per desfer l’empat que no va entrar. L’últim temps afegit només va tenir color visitant, que molt més sencer físicament i amb un clar 4-11 va tancar el matx.

Bon partit de Sergi Ventura que 16 punts (amb un 4 de 5 en tripes), acompanyat en l’aspecte anotador per Romero amb 20 i Solé amb 16.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe