Dani Perdiguero debuta amb victòria al davant del primer equip femení de la UEM

Dani Perdiguero va agafar les regnes del sènior femení de l’Esportiva, la UEM Construtoni Ponce, després de la renúncia el cap de setmana passat del fins aleshores entrenador del primer equip Alex León. I el diumenge 3 a la tarda va fer bona la dita de ‘Entrenador nou, victòria segura’ derrotant a domicili al Club Natació Terrassa.

El partit va començar de cara per les mataronines que amb un parcial de 3-11 gaudien d’un primer clar avantatge en el lluminós, però dos triples seguits de les terrassenques abans d’acabar el primer quart ajustaven el marcador: 10-13.

L’inici del segon període va ser de clar color local, ja que el CN Terrasa es va posar per davant en el marcador després d’una parcial de 10-6. Finalment s’arribaria a la mitja part amb empat a 24 i tot per decidir.

Però els dos darrers quarts van ser dominats per les jugadores de Perdiguero clarament: Cobo, Magriñà, Solé i Domènech agafarien el protagonisme anotador, a qui en el darrer quart s’hi afegiria Coll, i van anar ampliant diferències fins al definitiu 43-58.

Bon partit de les grogues que haurien de mirar de trobar una mica més de regularitat de cara a no patir de cara a les darreres jornades de la temporada.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe