Nova derrota de l’UEM Construtoni Ponce, ara contra un rival directe

L’UEM Construtoni Ponce va tornar a ensopegar, aquest cop contra l’Outletmoto.com C.B. Grup Barna, en el partit que es va disputar dissabte 23 a la tarda al Palau Josep Mora.

Les mataronines van començar malament, tot i el triple de Magriñà que encetava el partit les de Barcelona van inflgir un parcial de 0-13 que donava un clar avantatge a l’equip visitant. Però la reacció de les d’Alex León no es va fer esperar, i amb un gran encert des de la llarga distància (amb 5 triples en els darrers minuts del primer quart) es va poder capgirar el marcador: 22-15 al final dels primers 10 minuts.

Al segon quart, el Grup Barna va apretar la defensa deixant les grogues en només 7 punts. Una inspirada Laura Tierno per part visitant tornava a equilibrar el marcador. S’arribava a la mitja part amb un mínim avantatge visitant: 29-31.

El tercer parcial va ser el més igualat i, tot i que l’UE Mataró va aconseguir una renda de 5 punts, les visitants la van eixugar amb un parcial de 0-5 abans que s’acabés el quart, deixant el lluminós en empat a 42.

Tot quedava per decidir en l’útlim quart, i les matarnonines ho van tenir a tocar. Amb un parcial de 10-4 es posaven 6 amunt en el marcador a manca de 4 minuts, però un triple visitant va semblar posar els nervis al cos de les jugadores locals: errors defensius, males i precipitades decisions en atac… feien que el partit arribés empatat a l’últim minut, en el que un triple visitant va tirar per terra tots els esforços.

Magriñà va tornar a fer un gran partit, acompanyada en l’aspecte anotador per Adnrea Cobo autora de 14 punts.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe