Victòria de pes del Mataró FEIMAT davant un farragós Valls

El Mataró FEIMAT va imposar-se al Club Bàsquet Valls Nutrion en el partit disputat el diumenge 27 a la tarda al Palau Josep Mora.

Els de Charly Giralt, però, no van començar el partit amb bon peu. Al desencert des de la llarga distància s’hi sumava la impossibilitat d’aturar el fort joc interior dels vallencs que amb un inspirat Edwards (que va acabar el partit amb 18 punts) anotaven amb facilitat des de sota cistella. El primer quart, doncs, acabaria amb un primer avantatge visitant de 13-17.

El segon va resultar més igualat: per les files grogues, un encertat Jordi Juanola va aguantar el pols a un Valls que continuava percutint la cistella local des de la zona. Parcial de 17-18 que deixava el lluminós en el 30-35 al descans.

El tercer quart va ser clarament local ja que finalment va poder ajustar la defensa sobre els homes alts del Valls, i l’encert anotador va pujar de manera notòria, ja fos des de la llarga distància o amb ràpides transicions que acabaven amb cistelles fàcils. Parcial de 25-16 que capgirava el marcador però que no sentenciava per res el partit, que iniciaria el quart i últim període amb un curt avantatge local de 4 punts: 55-51.

El darrer quart va començar molt bé pels interessos mataronins ja que després d’un parcial de 8-0 es va aconseguir el màxim avantatge en el lluminós (66-58) que semblava aplanar el camí cap a la victòria dels grocs. Però dos triples consecutius de Besora del Valls va tornar a ajustar el marcador (66-64). A partir d’aquest moment el Mataró FEIMAT va imposar la seva llei: defensa fèrria i seguretat en el rebot defensiu amb un Taoré immens, i encert en atac. Aquests tres elements portarien a sentenciar el partit per part local, que amb un últim parcial de 8-4 tancaria el marcador amb un clar 74-68.

Victòria treballada on van destacar en l’apartat anotador Romero (18), Juanola (16), Solé (15), i Taoré (15) qui també va destacar amb la seva actuació sota cistella capturant 16 rebots (12 defensius i 4 ofensius).


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe