Cinc integrants d’equips de la UEM participen a l’Allstar de Copa Catalunya

L’Allstar arriba a la seva tercera edició i enguany ho farà disputant-se en el Nou Congost de Manresa el cap de setmana del 26 i 27 de gener, organitzat per Federació Catalana de Basquetbol amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local i la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa.

L’Allstar d’enguany comptarà amb la participació de cinc integrants dels equips de Copa de la Unió Esportiva Mataró. Pel que fa a la competició femenina, hi paticiparan les jugadores Ari Magriñá, Andrea Cobo –que també serà al concurs de triples– i Clara Solé, i l’entrenador Álex León que formarà part del cos tècnic. Per la banda masculina, Jordi Serra jugarà amb l’equip del Grup 1 de Copa.

Com a les darreres edicions, l’Allstar de Copa Catalunya mantindrà el mateix funcionament i es dividirà en dos dies: dissabte 26 de gener a les 18h es disputarà l’Allstar masculí que, a banda del partit de les estrelles amb una selecció de jugadors de tots els equips de la competició, comptarà amb el tradicional concurs d’esmaixades; mentre que a partir de les 18h del diumenge 27 serà el torn de l’Allstar femení amb un matx entre les millors jugadores de la competició i un concurs de triples. Els entrenadors de la categoria han estat, un any més, els encarregats d’escollir els jugadors i les jugadores més destacats de la categoria que participaran en aquest espectacle.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe