Presentació del llibre de Miguel Panadés ‘El baloncesto invisible’ a La Saleta de la Sala Cabanyes

La Saleta de la Sala Cabanyes (la Riera, 110-120) serà l’escenari, el proper dijous 24 de gener a les 20.15h, de la presentació del llibre “El baloncesto invisible” de Miguel Panadés.

L’experiència acumulada durant molts anys va impulsar al periodista i entrenador Miguel Panadés a compartir la seva visió del bàsquet més proper amb la publicació d’aquest llibre, que ha captivat i enamorat durant els últims mesos a moltes persones que s’estimen aquest esport i que ja ha portat a fer-ne una 2a edició.

La presentació de llibre “El baloncesto invisible” anirà a càrrec del propi autor, de qui en farà una breu introducció l’entrenador de la Unió Esportiva Mataró Joan Rubio. Posteriorment, s’obrirà un espai de participació i diàleg amb els assistents a l’acte dinamitzada pel propi Rubio, per parlar de present i futur del bàsquet.

La Unió Esportiva Mataró organitza un cop més un esdeveniment de qualitat dirigit a tots els amants d’aquest esport, comptant amb el recolzament de la FCBQ mitjançant el seu comitè tècnic i la seva àrea de formació, i de l’Associació Catalana d’Entrenadors de Basquetbol.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe