EL Mataró FEIMAT cau eliminat a quarts de final de Lliga Catalana EBA per un solvent Quart

No va poder ser. Els 11 punts d’avantatge que duien els gironins del Quart de l’anada dels quarts de final de la Lliga Catalana EBA van ser una llosa massa gran per a un combatiu Mataró FEIMAT, en el partit disputat el passat dimecres dia 9 al Palau Josep Mora.

El partit que enfrontava el Mataró FEIMAT amb el C.B. Quart començava amb unes defenses molt fortes que s’imposaven clarament als atacs, deixant el primer parcial amb un escàs 9-12 favorable als visitants.

Al segon quart va venir la reacció local. Un parcial d’11 a 0 amb una actuació molt coral, va donar esperances als grocs que es posaven 8 amunt, a només 3 punts de la remuntada. Però un temps mort demanat pel conjunt visitant i un seguit de pèrdues dels de Giralt donava la volta a la situació, arribant-se a la mitja part amb un empat a 24 que ho deixava tot igual que a l’inici del partit, però només amb la meitat per disputar.

A l’inici del 3r quart, un parcial de 0-5 pels gironins ja preveia que la cosa seria complicada. Un Romero molt inspirat en aquest període va mantenir els grocs dins del partit de manera que es va arribar a l’inici de l’últim període amb un 44-46 que feia molt difícil capgirar l’eliminatòria. S’havien de remuntar 13 punts amb 10 minuts davant d’un dels equips més forts de Lliga EBA.

L’últim quart va començar amb un intercanvi de cops que no beneficiava per res els interessos unionistes, fins que es va arribar a l’empat a 54 a falta de poc més de 3 minuts per acabar el matx. A partir d’aquí, llançaments precipitats a la desesperada dels mataronins sense encert, que van rebre la resposta dels verds que, sense pressió, van anar perforant la cistella local. Final, 54-64 i comiat a l’EBA catalana d’enguany. Ara toca posar tots els esforços a la lliga regular i confirmar la privilegiada tercera posició a la classificació.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe