Victòria balsàmica del Mataró ConstruToni Ponce davant el Sant Fruitós

La Unió Esportiva Mataró ConstruToni Ponce va aconseguir una treballada victòria davant el Sant Fruitós, en el partit que es va disputar dissabte dia 1 a la tarda al Palau Josep Mora.

Les mataronines començaven el  matx molt concentrades i amb una intensitat defensiva molt bona a tota la pista que feia pensar que el partit seria un passeig. El primer quart s’acabava amb un clar 14-6 gràcies a la bona feina en defensa i a una inspirada Cynthia Molina que amb 8 punts liderava l’atac local.

Al segon quart, però, es van torçar les coses. La jugadora americana del Petropinto ASFE Sant Fruitós, Theresa Rogers va entrar en joc i es va convertir en un turment per la defensa groga. Ella sola va ser l’autora de 12 punts només en aquest parcial (amb 2 triples incolosos) que va fer que les visitants s’acostessin fins a només 2 punts (18-16 en el minut 4). Però les noies d’Álex León van aturar el cop i van aconseguir marxar al descans amb quatre punts d’avantatge: 32-28.

El tercer període només va tenir un color, i aquest va ser el groc. El parcial de 17-1 va ser la sentència pel Sant Fruitós. Les mataronines van sortir enxufades després del descans i a l’efectivitat en atac s’hi va sumar un augment en la intensitat defensiva, amb una pressió a tota la pista que provocava constants pèrdues visitants. Resultat, només 1 punt del Sant Fruitós per 17 de les locals que ho deixava tot llest per un últim quart intranscendent.

El quart i últim període va servir per confirmar la victòria groga que partint amb 20 punts de marge només va haver de gestionar bé les possessions i el ritme del partit per acabar-se imposant per un clar 68-43.

Destacar un cop més la direcció de Magriñà i les aportacions anotadores de Molina amb 12 punts, i la pròpia Magriñà amb 17, però sobretot el gran treball col·lectiu especialment en l’aspecte defensiu.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe