El Mataró FEIMAT s’endú el derbi una vegada més

El Mataró FEIMAT guanya de nou el derbi amb una diferència més àmplia en el marcador de  la que es va veure al pavelló Eusebi Millán, en el partit disputat contra el Mataró Parc Boet la tarda de dissabte dia 1 de desembre. Ambdós equips van estar molt igualats fins que no es va trencar el matx a mitjan tercer quart.

El partit començava amb un Aza molt inspirat per part del Mataró Parc Boet que anotava els 7 primers punts del seu equip, contestats però immediatament per Ariño, Solé i Romero per part groga. Aquest primer quart es va caracteritzar pel gran encert anotador d’ambdós equips, amb un joc molt dinàmic i en el que els atacs s’imposaven clarament a les defenses. Un triple del recuperat Forcada significaria el màxim avantatge pel Boet (+7), però un oportú temps mort demanat per Charly Giralt aturava el cop. El parcial s’acabava amb un 29-27 favorable als taronges.

El segon quart va continuar molt igualat, fins a la lesió de Tato per part del Boet. Aquesta fet va semblar un punt d’inflexió ja que a partir d’aquell moment i de la mà d’un inspirat Vinallonga des de la llarga distància, els grocs es posarien per davant en el marcador, condició que ja no abandonarien fins al final de matx. Els problemes taronges s’acumulaven amb la 3a falta personal d’Aza, i l’entrada d’un explosiu Ventura per part visitant que marcaria les primeres distàncies. A la mitja part: 47-54.

El tercer parcial seria el de la consolidació de la feina feta pels de Charly Giralt. Tot i que en els primers minuts el taronges aconseguien posar-se a quatre punts, de la mà d’uns inspirats Ariño i Solé els unionistes mantenien a ratlla les embestides locals liderades en aquell moment per un efectiu Forcada. Una tècnica sobre Vega després de protestar una falta i una altra falta tècnica a l’entrenador del Boet, Peña, en la mateixa jugada va acabar de trencar el matx. Al final del període s’hi arribava amb un clar 63-78 que no sentenciava, però gairebé, el derbi.

L’últim quart només va servir per confirmar la superioritat del Mataró FEIMAT que tot i la gran aportació anotadora de Puig (no només en aquest parcial sinó durant tot el matx amb 23 punts) per part taronja, va seguir ampliant la distància en el marcador fins al definitiu 74-97.

Destacar en el Mataró FEIMAT en l’aspecte anotador les aportacions de Romero (20 punts) i Solé (24) secundats per Ariño, Traver i Toure amb 11 punts cadascun, i la gran feina d’aquest últim sota els taulells amb 14 rebots (amb un total de 29 de valoració), on se li ha multiplicat la feina amb la baxia de Cabrera.

En definitiva un gran partit amb el Pavelló ple a vessar i que confirma que els grocs tornen a mirar amunt, col·locant-se quarts empatats a victòries amb Esparraguera i Olivar.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe