El Mataró cau davant del Roser en la pugna per la 4a plaça de Copa Femenina

Les mataronines, tot i començar molt bé el partit, van acabar claudicant danvant un Roser que es consolida a la 4a posició de Copa Catalunya, que manté els tres primers llocs consolidats per Almeda, Viladecans i GEiEG.

El Càmping bianya Roser s’apuntala en un quart lloc de la taula que dóna l’últim accés a la Final a Quatre de la categoria. Les roserenques van tòrcer la resistència de l’UE Mataró – Construtoni Ponce en un partit entre contrincants directes. La cita que va tenir lloc el passat dissabte 24 a l’Estació del Nord, va comptar amb dues parts antagòniques. Els primers vint minuts els va governar el vaixell unionista, amb una posada en escena que va atropellar les de Jordi Payano. Després d’un 4-0 favorable al Roser, les mataronines es van posar les piles i amb una Andrea Cobo molt inspirada amb 3 triples només en aquest quart, es van posar per davant en el marcador acabant el primer parcial amb un clar 12-21.

Al segon període ja es van començar a girar les tornes. Va ser un parcial molt més igualat (16-14) que permetia a les del Maresme marxar al descans amb 7 punts d’avantatge: 28-35.

Però les roserenques van reccionar i van difuminar el groc per pigmentar de vermell-i-negre la represa. El despertar barceloní va coincidir amb la inspiració de Laura Rovira (12 punts) i Bárbara Torrón (12 punts), que van donar la volta al marcador en tres minuts d’infart al tercer quart. S’arribava doncs, al final d’aquest parcial amb un ajustat 51-49 que ho deixava tot obert per l’últim període.

Però la dinàmiques no van canviar: la intensitat de les barcelonines no tenia reposta per part de les jugadores d’Àlex León, i les distàncies en el marcador es van anar eixamplant fins al definitiu 68-59.

Les mataronines, però, no perden el pols a les primeres places de la classificació, i el proper cap de setmana poden refer-se amb el partit que les enfronta a casa contra el cuer de Copa Catalunya, el Petropinto ASFE Sant Fruitós. La cita, el dissabte dia 1 a partir de 2/4 de 8 de la tarda al Palau Josep Mora.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe