El Mataró Gress es queda a les portes de la remuntada i claudica davant el GEiEG

El Mataró Gress va visitar la complicada pista del GEiEG de Girona el passat dissabte dia 17 a la tarda, sense aconseguir una anhelada victòria que hauria igualat a ambdós equips amb un balanç de 7 victòries i 3 derrotes a la tercera posició.

Però no va poder ser. Les gironines van anar sempre per davant en el marcador, i tot i que les de Mataró van aconseguir posar-se a només tres punts a l’inici de l’últim quart, al final les locals van imposar-se gràcies a un joc més regular.

El primer quart va començar amb un joc molt intens per part d’ambdós equips, però en el que el major encert del GEiEG i les segones opcions en atac gràcies al rebot ofensiu van fer que es marquessin les primeres diferències: 15-6 al final del primer parcial.

En el segon, les mataronines reaccionen millorant percentatges de tir i aconsegueixen reduir distàncies, però les gironines tallen la reacció amb un gran final de quart que torna a deixar la diferència en el marcador allà mateix: 32-23 a la mitja part.

En el tercer parcial una inspirada Solé va fer pensar en la victòria: amb 3 de 5 triples i una cistella de 2 punts va encapçalar la reacció de les d’Álex León, que encaraven l’últim quart amb 7 punts avall: 47-40.

L’entrada de l’últim quart va ser encara més esperançadora ja que un parcial de 0-4 posava les mataronines a només 3 punts de les locals, però la reacció es va quedar aquí. Després del temps mort demanat per les gironines es van capgirar les dinàmiques: el GEiEG anava anotant mentre que el Mataró Gress prenia males decisions en atac i buscava el llançament triple sense encert que les va deixar 6 minuts sense anotar. 57 a 45 a falta de pocs segons, maquillat amb un triple a l´últim instant que deixava el 57 a 48 final en el lluminós.

Les d’Álex León perden la quarta plaça en favor del Camping Bianya Roser A, que amb el mateix balanç de victòries i derrotes les supera pel bàsquet average. Tanmateix, les grogues van competir de tu a tu en una de les pistes més complicades de la categoria, cosa que fa encarar amb optimisme els propers compromisos.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe