Victòria a Cornellà d’un Mataró Feimat que va anar a remolc fins als instants finals

Els jugadors de Charly Giralt van endur-se una victòria molt patida a Cornellà, en un partit que perdien de 13 punts a mitjans de l’últim període. El resultat permet a l’equip mataroní matenir-se en les posicions capdavanteres, a només una victòria dels dos equips capdavanters, Igualada i Quart.

L’equip local, des de la intensitat defensiva i aprofitant uns minuts inicials erràtics del Mataró Feimat, va agafar un primer coixí de punts. De jugades senzilles amb combinació interior arribaven la majoria de cistelles d’un primer quart que va caure completament cap al bàndol cornellanenc (18-11).

El segon període seguia la tònica del primer. Minuts inicials molt bons dels blaus millorant l’encert des de la llarga distància, va provocar la primera alarma pel Mataró Feimat, arribant a col·locar-se fins a 14 punts per sota en el marcador. La reacció no es va fer esperar i la millora en la defensa va aturar el cop. Al darrer minut abans del descans, 2 triples de Mataró i 1 del Cornellà clausuraven la primera meitat amb el marcador a 38 a 28.

El descans va transformar als del Maresme que van començar el quart amb ímpetu i anotant des de la línia de tres amb facilitat. Els jugadors de Xavi Pardina van aguantar el ritme d’encert durant la majoria del quart, tot i que, mentre que els blaus sumaven de 2 en 2, els de Mataró ho feien de 3 en 3. L’efectivitat blava va perdre pistonada a final de període, moment que els visitants van aprofitar per castigar i retallar distància fins a tornar a igualar el duel (57-53).

Els mataronins es posaven a 1 punt només començar els darrers 10 minuts (57-56), però un parcial d’11 a 2 tornava a col·locar a 13 punts de distància a falta de mig període. A partir d’aquí, el joc dels de Cornellà es va esfondrar. L’equip de Giralt anava acostant-se poc a poc fins acabar tombant el marcador al seu favor a falta de 30 segons pel final (72-74). Els blaus van tenir una possessió i tres oportunitats (2 després de rebot ofensiu) per empatar o posar-se per davant però no la van saber aprofitar. Mataró segellava la victòria amb una cistella de 2 sobre la botzina que establia el 72 a 76 final.

Actuacions destacades de Jordi Estany (amb 4 de 5 des de la línia de 3), Ventura, que a base de penetracions i provocar personals va donar ales a l’equip (7 de 7 en lliures), i Solé que de nou va ser el més encertat amb 19 punts i un 5 de 9 en triples.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe