Derrota inesperada, però sense pal·liatius, del Mataró FEIMAT davant el C.B. Esparraguera

El Mataró FEIMAT va patir una severa i inesprada derrota el passat diumenge dia 4 al Palau Josep Mora davant un inspirat Tena-C.B. Esparraguera.

Inesperada perquè els grocs duien un balanç de 5 victòries i 1 derrota havent-se enfrontat ja a tots els equips de la part alta de la classificació, i perquè els d’Esparraguera venien amb un balanç de 2-4 que feia pensar que el mataronins s’endurien el matx, tenint en compte que a més jugaven a casa.

Però de bon començament ja es va veure que no seria un partit plàcid pels de Charly Giralt, ja que una entrada en tromba del Baix Llobregat va situar un 0-7 en el marcador quan els mataronins no havien ni entrat en joc. Cabrera va inaugurar el marcador local i el primer quart s’acabaria amb un 17-24 que com a mínim no feia més gran la bretxa inicial.

El segon quart va ser el de la reacció local, que amb una defensa més sòlida va parar l’atac visitant deixant-lo amb només 10 punts, fent que els 16 dels de Giralt ajustessin el marcador fins al 33-34 amb el que es va arribar a la mitja part.

Però el tercer període va ser el de la desfeta dels grocs. Un desencert total i una mala selecció de tir general sumada a una intensa defensa visitant va fer que els locals només anotessin un punt en els 7 primers minuts, mentre que l’equip d’Esparraguera anava obrint forat fins a un avantatge màxim de 20 punts. Al final d’aquest període s’arribava amb un 40-59 que feia molt complicada la remuntada pels de Charly Giralt.

Malgrat tot, els mataronins va donar-ho tot a l´últim període, i liderats per l’encert anotador de Marc Traver amb 8 punts quasi consecutius (2 triples i una entrada) van aconseguir reduir les distàncies, però que mai van baixar dels 10 punts. L’encert des de la llarga distància dels d’Esparraguera va liquidar un matx que des del tercer període estava sentenciat. Resultat final, 67-84 que situa el Mataró FEIMAT a la quarta posició, empatant amb 5 victòries i 2 derrotes amb el seu rival local, el Mataró Parc Boet.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe