El Mataró Feimat torna amb la victòria de Saragossa desrpés d’un partit seriós

El Mataró Feimat s’endú una treballada victòria en un partit molt seriós que no es decideix fins a l’últim quart, en el que l’experiència dels jugadors grocs ha pesat més que el jove talent aragonès. Dani Garcia (actualment a l’Osca a Leb Or) i Laia Flores (a les files del Mann Filter de Saragossa) han estat dos dels espectadors de luxe.

En el matx disputat la tarda de dissabte 27 a Saragossa, els jugadors entrenats per Charly Giralt han sortit endollats i amb un parcial de 0-7 demostraven que no venien a la capital aragonesa a fer turisme. L’equip local, l’Anagan Olivar, ha reaccionat ràpidament i s’ha acabat enduent el primer quart per un ajustat 17-16.

En el segon parcial s’han intercanviat les tornes i amb un parcial de 14-15 s’arribaria a la mitja part amb empat a 31. El gran treball sota cistella (Touré ha acabat amb 8 rebots i Romero amb 11) i l’encert des de la llarga distància (en el que Solé s’ha endut el protagonisme amb 7 triples anotats al final del partit) han mantingut l’equip mataroní dins del partit.

El tercer quart ha seguit amb la mateixa dinàmica i s’arribaria al final del mateix amb un parcial de 22-22 que ho deixava tot obert de cara a l’últim quart amb un empat a 53 en el lluminós.

En el quart i últim temps és quan l’experiència de l’equip mataroní s’ha imposat a la joventut dels aragonesos i el Feimat s’ha acabat imposant per 65-71. En l’aspecte anotador, destacar les actuacions –a més de la de Solé que ha acabat amb 23 punts- de Nacho Ariño amb 20 (i una estadística immaculada de tirs lliures amb un 8 de 8) i de Romero amb 17 als que s’hi ha de sumar la gran tasca sota cistella amb 11 rebots capturats.

Una nova victòria al sarró de l’equip de Giralt que es manté a les posicions capdavanteres amb 5 victòries i una derrota igual que el C.B. Quart, només superats per l’Igualada que es manté invicte.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe