El Mataró FEIMAT se situa segon guanyant un dels invictes de la categoria

El Mataró FEIMAT aconsegueix una treballada victòria davant del C.B. Quart, un dels dos equips que quedaven invictes del grup C de Lliga EBA, que el situa en una privilegiada segona posició en la classificació.

La tònica del partit, disputat al Josep Mora el diumenge 21 a la tarda, va ser la igualtat. Així ho mostren els parcials dels tres primers quarts (17/15 – 18/18 – 14/14) amb diferències mínimes, tot i que sempre favorables als mataronins. En aquesta primera fase del partit el protagonisme anotador se’l van endur Ariño i Romero pel que fa a l’equip local, mentre que per part visitant Bataller i Jiménez (que van acabar anotant 45 punts dels 64 del seu equip) perforaven la defensa groga.

A la mitja part, doncs, s’arribava amb un ajustat 35-33 a favor dels de Charly Giralt que ho deixava tot obert de cara als dos darrers períodes. Però l’equip local va entrar amb més força després del descans, i amb un parcial de 7-0 aconseguia el que seria el seu màxim avantatge (+9). L’alegria va durar poc ja que la reacció del C.B. Quart va ser immediata i va clavar un parcial de 0-10 als grocs (entre el final del 3r quart i l’inici de 4t) que feia que els visitants es posessin per primer cop per davant en el lluminós.

Calia trencar la dinàmica positiva en la que havien entrat els de Quart, i un triple de Juanola va tornar a igualar el marcador (52-52). A partir d’aquí hi van haver diverses alternances en el lluminós fins que en el tram final, el major encert anotador dels locals va permetre arribar amb un 65-61 a 30 segons per acabar el matx. Una pèrdua absurda local i un triple inversemblant de Jiménez del Quart van tornar a posar la por al cos als grocs, però una bona gestió de les últimes possessions va fer que el triomf es quedés a casa per 69-64.

En definitiva, una gran victòria amb un partit molt lluitat i patit que permet a l’equip de Giralt situar-se a la segona posició de la taula classificatòria i comprovar que està al mateix nivell que els millors equips de la categoria.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe