Victòria molt lluitada del Mataró Gress en el camp de Grup Barna

El Mataró Gress es va endur la victòria de Barcelona en un partit que semblava perdut en diversos moments del mateix. No caure en la desesperació, el treball en defensa i la constància en l’atac han fet possible que s’emportin la victòria cap a casa.

L’arrencada del partit ha estat elèctrica per part de les nostres. Amb una bona defensa que provocava moltes pèrdues de pilota a les de Barna i amb solvència en anotació. Al minut 5 hi havia un 2-9 al marcador. Les barcelonines demanaven temps mort i arribava una inflexió en el partit. La reacció de les de casa feia que acabés el primer quart 14-13.

En els cinc primers minuts del segon, les de Mataró baixen en defensa i sense idees en atac i amb un gran encert de Grup Barna fa que obrin una ràpida diferència que arriba fins als 14 punts. L’equip reacciona i canvia les sensacions quan s’està arribant a la mitja part. Amb 32-19 les jugadores marxen al vestidor.

Al descans Mataró recompon les idees i la seva forma de joc, comença una molt bona segona part que el portarà al triomf. La tenacitat defensiva i la major fluïdesa en atac permet que es retallin les diferències progressivament fins al 45 a 40 del minut 30.

Mataró és dins del partit i al Grup Barna li entren les pors. Gress continua defensant amb molta intensitat a tota la pista, no permetent pensar a les bases rivals. El control del ritme del partit en els últims minuts, 2 triples seguits, la gestió de les faltes i els tirs lliures, permeten capgirar el marcador i que les noies de Mataró Gress s’enduguin la segona victòria cap a casa per 53 a 57.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe