Clara Solé torna a casa.

La gran jugadora de Mataró, Clara Solé Anglada, torna a jugar a la UEM.

La trajectòria de Clara Solé aquests anys ha estat del més alt nivell; del 2008 al 2010 va jugar 2 temporades a LF2 amb Segle XXI. Posteriorment va marxar a USA a jugar a la NCAA A1 amb la universitat de Siena College on es va llicenciar en empresarials , a més de tenir una espectacular trajectòria esportiva. Després de la seva etapa americana ha jugat en la 1ª divisió Alemanya amb CHEMCATS de Chemnitz i al Velca Vicenza d’Itàlia. De tornada a Espanya ha jugat a LF2 amb Al-Qazeres d’Extremadura, la temporada 2016-2017 va ser una jugadora fonamental per a l’ascens a LF2 de CBS Barça i la passada campanya a Copa Catalunya va ser la jugadora destacada d’CBF Cerdanyola sent la màxima anotadora amb 15,48 punts per partit i la màxima rebotadora amb 7,76 captures per partit.

Clara va començar la seva vida esportiva jugant a tennis, però per dolors als genolls i animada pels seus cosins Jaume i Marta, que jugaven a la UEM, es va passar al basket. Clara va estar amb nosaltres en les seves etapes de formació en mini i infantil formant part d’una de les millors generacions del bàsquet català. Aquella generació del 92 que tots coneixíem com les “supernenas” dirigides per Laura Lago van compartir equip i selecció catalana: Rosó Buch, Desiré Cejudo, Alícia Floriach, Aroa Illa, Mariona Ortiz, Marta Solé, Natàlia Parrón i Clara Solé.

Des de la UEM volem donar la benvinguda a Clara a casa. Desitgem a ella i les seves companyes una reeixida temporada. Amb el suport de tots nosaltres des de la grada segur que els donarem l’empenta que al costat de la seva dedicació, treball, esforç i sacrifici arribin a assolir els objectius desitjats.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe