ÈXIT DEL 3X3 DE BÀSQUET DE LES SANTES

Aquest passat diumenge, dia 22 de juliol va tenir lloc, a les instal·lacions de Valldemia, el 3×3 Tir Lliure Mataró-3×3 Les Santes, que varen organitzar la Unió Esportiva Mataró conjuntament amb l’empresa TirLliure-SportClickEvent.

Números de rècord de participació en un 3×3. 175 equips, 650 participants i 420 partits. L’esdeveniment, va tenir una duració de 12 hores. Des de les 9 del matí fins a les 9 de la nit, amb partits sense interrupció en 12 pistes.

Fins nostra ciutat s’han desplaçat jugadors i jugadors, des de tot el país, per participar en uns dels Torneros 3×3 amb mes tradició i participació de Catalunya. A més, el dia va acompanyar, doncs tot i que semblava que havia de ploure molt, el temps va aguantar i la calor no va ser tant sufocant.

L’experiència prèvia de TirLliure-SportClickEvent en l’organització d’aquests esdeveniments i els 30 col·laboradors de la UEM i l’ajuda del patrocinador principal Construtoni Ponce SLU han fet que aquesta activitat de Les Santes Esportives sigui tot un èxit. Pares, familiars jugadors i amics van omplir les instal.lacions i van gaudir d’una magnífica Jornada.

Podeu veure totes les fotos del 3×3 a: https://www.flickr.com/photos/159640781@N07/

Els guanyadors van ser:

– Premini Femení: Les Supergirls
– Premini Masculí: CMN
– Mini Femení: Las Locas de la Pradera
– Mini Masculí: Los Liantes
– Infantil Femení: Space Jam
– Infantil Masculí: Maccabi de Levantar
– Cadet Femení: Ni idea
– Cadet Masculí: Minabo de Kiev
– Junior Femení: Konichiwa
– Junior Masculí: Sei i dos más
– Senior femení: Donde están los Piojos
– Senior Masculí: Vicente Delegado
– Veterans Masculí: Stop Salvini BC


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe