L’infantil B Femení s’ha proclamat campió del 18 Torneig Internacional de Sant Romain Le Puy.

Les noies de Leandro Najmanovich van guanyar amb facilitat BC Wolfisheim d’Alsàcia, Nimes d’Occitània, i a la Selecció del Doubs de Borgonya passant com a primeres de grup. En quarts de final es van enfrontar a l’equip eslovè de Lubiana, guanyant per 43 a 20. En semifinals els esperava el Sopron d’Hongria, poderós club que té al seu sènior en Eurolliga Femenina. Les nostres noies es van imposar 25-59.

La final, davant un pavelló ple de jugadores i aficions dels 16 equips del torneig de diversos països no es presentava fàcil. La pressió ambiental i el fet de fer front a la Selecció del Departament francès de l’Alt Loira podria haver posat nervioses a les nostres jugadores. Però no va ser així. Sota la direcció de Leandro les nostres jugadores van dominar el marcador, desplegant el joc intens i dominador que havien mostrat durant tot el torneig, 39-64.

L’equip es va portar el trofeu i l’experiència viscuda en un torneig internacional que conjunta i prepara el grup per al futur.

Des del club volem agrair a Leandro, Gala Luceño i Esther Murat la dedicació i cura que han tingut d’aquestes joves jugadores i felicitem a les nostres noies per l’excel·lent comportament que han tingut dins i fora de la pista.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe