Ona Barrufet i Edgar Muñoz tornen a les pistes.

Històricament l’esport és una part important en l’ésser humà. L’esport es va iniciar com un sistema de protecció i supervivència de l’ésser humà (lluitar, caçar, pescar, córrer …), a poc a poc es va anar convertint en un activitat competitiva, lúdica i de superació, fonamental en el desenvolupament del nostre organisme tant físic com mental. L’esport és font d’educació, compromís, valors, entrega, companyonia, etc. Però l’esport, ple d’avantatges, té un inconvenient, les lesions i la malalties esportives.

Aquesta setmana, per primera vegada després de 9 mesos, la Ona Barrufet, jugadora del Mini A Femení ha tornat a entrenar amb les seves companyes tenint l’alta mèdica. Ara, mica en mica, s’anirà incorporant i agafant ritme.

També aquest mes de gener, després de gairebé un any, ha tornat a les pistes Edgar Muñóz del Júnior Interterritorial Masculí.

Tots estem molt contents per ells. Els felicitem per la paciència, el treball i el sacrifici durant aquests mesos, que serviran de model per a aquells jugadors i jugadores que en algun moment es trobin en la seva situació.

Volem aprofitar aquesta bona notícia per felicitar els membres de l’Àrea Mèdica, Xavier Coll, Marc Batlle i Laura Antoja, pel treball constant en cuidar i recuperar els nostres jugadors i jugadores.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe