“L’Essència del Joc per JORDI BONAREU”

 

Dins dels actes de celebració del 90è Aniversari de l’AECC de Mataró-UEM, el mític i llegendari jugador Jordi Bonareu ens va transportar, ahir a la nit, a un meravellós viatge a l’essència del bàsquet amb el seu clínic. Amb un llenguatge clar, directe i comprensible ens va anar desgranant els conceptes bàsics i les actituds que fonamenten el bàsquet de fa 60 anys i el d’ara.

L’esdeveniment organitzat des del nostre club per en Joan Rubio, entrenador del Cadet Preferent, va comptar amb la presentació d’en Jordi Robirosa que va voler acompanyar-nos en aquest dia per donar suport al seu amic Bonareu “Història Viva del Bàsquet”.

Des de la Unió Esportiva Mataró volem agrair a en Jordi Robirosa, i especialment a en Jordi Bonareu l’oportunitat de formar entrenadors, jugadors, pares, àrbitres i amants del bàsquet que vam assistir a aquest Clinic a casa nostra.

Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe