Participació d’equips femenins en diferents tornejos.

TORNEIG VILA DE PARETS
 
El infantil B de la Unió Esportiva Mataró va participar el proppassat cap de setmana al prestigiós torneig Vila de Parets.
La localitat del Vallès Oriental reuneix alguns dels millors equips de Catalunya i sempre conta amb la participació d’equips importants de la resta de països catalans.
 
El nostre infantil B va fer una gran primera fase, va quedar invicte desplegant un gran joc ofensiu, així com una més que bona activitat defensiva.
 
Els rivals en aquesta primera fase van ser JET, EASO, FEMENI MARESME I MULTIBASKET, equips tots ells punters en les seves respectives lligues.
 
En el creuament de quarts de final varem competir amb el CB GRANOLLERS, equip que de nou varem vèncer aconseguint així la classificació per a les semifinals.
 
A les semifinals el potent CN SABADELL va negar-nos l’accés a la final produint la primera derrota del combinat groc.
 
En el partit pel tercer lloc l’Uni Girona ens va vèncer en un partit on varem acusar l’esforç fet fins al moment.
 
Cal destacar el bon paper realitzat per l’equip en tot el torneig, felicitem a tot el conjunt, jugadores, famílies i staff tècnic i els encoratgem a seguir amb la bona feina realitzada fins al moment.
 
TORNEIG TOP BÀSQUET DE SABADELL
 
El infantil A de la Unió Esportiva Mataró va participar el passat cap de setmana al torneig Top Bàsquet de Sabadell que aplega alguns dels millors equips de la categoria infantil.
 
Molt bona participació de l’infantil A de la UEM que va vèncer en una igualada primera fase a Joviat, Mollet i Cervera, desplegant un gran joc conceptual les grogues es van imposar a rivals molt rocosos que no els hi van posar les coses fàcils.
 
Com a primers de grup van jugar les semifinals enfront d’un potent Barça CBS que va derrotar-les tot i la intensa resistència a rendir-se de les maresmenques.
 
En el partit pel tercer i quart lloc les grogues es van enfrontar amb l’Uni Girona, en un duel molt equilibrat amb alternatives per ambdós conjunts les nostres jugadores van aconseguir la victòria erigint-se amb la medalla de bronze del torneig.
 
Cal Felicitar la progressió que està tenint el conjunt, on cada dia observem millores tant en el joc col·lectiu com individual, esperonem a tot el grup, jugadores, famílies i staff tècnic a seguir esforçant-se com estan fent.
 
COPA TORROT MINI
 
Les localitats maresmenques de Sant vinceç de Montalt i de Sant Andreu de Llavaneres van acollir la prestigiosa Copa Torrot.
 
En aquest torneig s’hi van aplegar alguns dels millors equips mini de primer any de Catalunya.
 
En una primera fase de joc brillant les mataronines es van imposar a rivals de prestigi i nivell com van ser: CN SABADELL, BASKET ALMEDA I CB CORNELLÀ.
 
El combinat groc reforçat amb jugadores de categoria premini va desplegar un joc alegra i vistós que les va dur a classificar-se per les semifinals.
 
En el partit de semifinals es van enfrontar al Femení Sant Adrià, on després de diverses alternatives a l’electrònic, el partit es va decidir a l’últim llançament, anotant-lo i aconseguint d’aquesta manera l’accés a la final per part de les grogues.
 
A la final esperava la UE Claret, un equip amb algunes jugadores de segon any que es va mostrar molt sòlid al llarg de tot l’esdeveniment. Les nostres amb un notable desgast per l’elevat nombre de partits en pocs dies no van poder competir la victòria final a les barcelonines, quedant així en segona posició.
 
Cal felicitar a les minis així com a les preminis que van reforçar l’equip, a les famílies i a l’staff tècnic, encoratjant-los a seguir esforçant-se i gaudir com ho estan fent.

Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe