ADHESIÓ DE L’UNIÓ ESPORTIVA MATARÓ AL MANIFEST INSTITUCIONAL PER A L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES.

“Des de la nostra entitat i des del món de l’esport ens adherim al Manifest Institucionalper a l’eliminació de la violència envers les dones. Volem reivindicar els dretsfonamentals de les dones no com una queixa ni com un caprici, sinó com unaresponsabilitat de tothom per eradicar la violència masclista. Ja n’hi ha prou. I això noés un desig, ni un somni: és una necessitat urgent.

Avui us assenyalem a vosaltres, als violadors, als abusadors, als assetjadors, als maltractadors. Us diem que no teniu cap poder sobre el nostre cos, que les dones no som propietat de ningú, que som lliures per decidir amb qui volem estar i amb qui no volem estar.

Als professionals dels mitjans de comunicació i la publicitat en el món de l’esport, us exigim que no banalitzeu amb el masclisme que mata les dones, que no perpetueu tòpics que atempten contra la dignitat i que no difongueu imatges de dones sotmeses
als homes.

Tots i totes ens comprometem a no callar si sabem què passa i a no mirar cap l’altra banda perquè ningú pot privar-nos dels nostres drets com a dones. Reivindiquem el dret a ser lliures i poder gaudir d’una societat i d’un esport que respecti els drets
fonamentals inherents als drets humans”.

Durant els partits de 1a Catalana Masculina de diumenge a les 16h i el Lliga EBA Masculina el diumenge a les 18h, la Coordinadora de cistella petita, Berta Carreras, llegirà el Manifest contra la violència masclista. Berta és una dona compromesa amb el bàsquet, amb els més petits, amb les persones amb discapacitat per a la seva integració en societat i amb els drets i llibertats de les dones.

Des de la UEM us animem a tots a venir a veure aquests partits i sumar-vos a la campanya contra la violència de gènere.

Fullet informatiu
http://dones.gencat.cat/…/25…/ICDfullet_violenciesexuals.pdf


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe