Noves incorporacions del Staff Tècnic per la propera temporada.

sergio_lluis_jacob

Mica en mica es va confeccionant la nova plantilla de tècnics que tindran la responsabilitat de dirigir els nous equips per la propera temporada, avui us presentem les noves incorporacions ja confirmades de, Sergio Arteaga (ex-entrenador del equip de la UEM de Lliga EBA la temp. 1999-2000), que dirigirà el Júnior mas. a la categoria Interterritorial, el retorn de Lluís Escudero, amb un llarg passat a la UEM per diferents equips i categories on va deixar empremta del seu treball amb jugadors incorporats al primer equip i que en aquesta nova etapa s’encarregarà del conduir el Mini A mas. i d’en Jacob Raurell, de qui ja varem tenir el gust de compartir el seu treball com ajudant d’en Joan Gonzalez del equip d’EBA que es va proclamar campió del grup C, també ha col·laborat amb la FCBQ com a seleccionador de categories inferiors i en el treball de tecnificació, i que portarà el Infantil mas. de primer any.

Tots ells homes de bàsquet i vells coneguts de la casa, amb una dilatada experiència en el món del bàsquet i als que hem d’agrair la seva predisposició en implicar-se un cop més amb el treball de futur de la nostra cantera.

Benvinguts i Molta Sort!!


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe