El Sènior B aconsegueix les Fases d’ascens a Copa Catalunya

SeniorBMasc copia copiaEl Sènior B Masculí GRUPO MARTHE, a falta de tres jornades per finalitzar el campionat en el Grup 2 de Primera Catalana, i després de guanyar aquest passat dimecres el seu partit de lliga ajornat enfront el UB Sant Adrià per 64 a 53, ja te assegurada la quarta posició que li dona dret a disputar les fases d’ascens a Copa Catalunya. Molt mèrit el que ha aconseguit aquest equip, és tot un èxit per ells i per l’Entitat del que ens hem de sentir molt orgullosos. El campionat ha estat molt disputat, proba d’això son les 6 pròrrogues jugades. Un equip on tots els jugadors han estat en un moment o altre en les categories de formació de la nostre Entitat. Un equip 100% groc. Un equip sempre disposat a ajudar i ha col·laborar al Sènior A per entrenaments i partits, aspecte molt important i no fàcil de gestionar. Un equip on hi ha jugadors implicats fent d’entrenadors i de preparadors físics d’altres equips de l’Entitat. Els jugadors son: Conrad Varela, Sergi Puig, Gerard Colome, Jordi Sánchez, Jordi Serra, Martí Tarrago, Joan Lluch, Pau Cuixart, Marc Traver, Albert Mola, Emili Bellot i Jordi Juanola. Quique Spa, amb encert i experiència, ha gestionat aquest equip i gracies als seus coneixements ho ha fet possible, amb la col·laboració de Joan Serra com a segon entrenador i Xavi Traver com a delegat. A tots l’enhorabona!!!, i ara a gaudir dels partits que queden.

El proper partit a casa, el dia 14/05/2017 a les 12:15 al Palau Mora enfront el Minguella.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe