Torneig de La Seu d’Urgell

seu-1Del 27 al 30 de Desembre es va disputar el Torneig de la Seu d’Urgell en Categoria Mini, on cada any, desde fa anys els nostres minis tant masculins com femenins van al torneig a gaurdir d’una experiència inolvidable. Es tracta no només d’un torneig de Bàsquet sinó d’una convivència de 4 dies entre els nanos, totalment aconsellable.

Pel què fa a la Categoria Masculina, varen anar tant el Mini A, com el Mini 1.

El Mini A estava enquadrat en el grup A amb equips com el TGN, el Morabanc Andorra, el Pardinyes i el Sedis B

Mentre que el Mini 1 va estar enquadrat amb el Boet ( també de Mataró ), El Sedis A, i el Salessians de Badalona.

Pel que fa al Mini A només dir que varen fer molt bons partits, guanyant-los tots ells de pallissa, tancant qüasi tots els marcadors. Així es van presentar a Semifinals. com a primer de grup

Pel que fa al Mini 1, tot i començar amb mal peu, perdent contra el Sedis A ( l’equip de casa), només de 8 punts, posteriroment es va refer guanyant als Salessians de Badalona per un ajustat marcador i guanyant de major diferència a Boet, en un duel mataroní, on els nostres varen estar molt per sobre en tot moment. Així doncs també es va presentar a semifinals com a segons de grup.

Els resultats van fer que els dos Minis s’haguesin d’enfrontar entre ells a Semifinals.

El partit de Semifinal va ser una festa. En un molt bon partit per part dels dos equips es va imposar per lògica el Mini A . Mini A 59 – Mini 1 31. La veritat és que els nanos a la pista es varen comportar fenomenal i els pares a la grada també. Es nota que es fan molt entre ells i que entrenen junts els dos equips. Fan bona pinya.

El dia 29 ja cap al tard el Mini 1 ja jugar el partit pel 3er i 4rt lloc derrotant a l’Andorra per un contundent 75-25 i quedant en una meritòria ·3ª posició.

El darrer dia, es varen jugar les finals, tant masculina com femenina. El nostre mini A es va im posar clarament a la Final a un Sedis lluitador però sense cap possiblitat, ( 54-17 )

Cal destacar la meritòria victòria també del nostre jugador del Mini A Ferran LLuch guanyador del Concurs de Tècnica Individual.

Molt bon torneig dels dos Minis Masculins quedant el Mini ! tercers i el Mini A primers.

S’ho varen passar molt bé i varen viure 4 dies junts compartint aventures, riures i amb un companyerisme exquisit.

Donar gràcies als entrenadors que han estat en tot moment al cas: Màrius Ferre, Oriol Sales, Gerard Martinez, Xavier Lluch i Âlex Escolà.. Molt bona feina.

seu-3 seu-2


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe