Cadet A Femení Campió del Torneig de Martorell.

img-20170102-wa0000Hi han cites on el resultat és el de menys, Mataró ha acabat imposant-se a Almeda a la final, tot i això hem de parlar de la lluita, la competitivitat i l’Unió del nostre Cadet A.

No hi ha hagut cap partit fàcil, cornellà a la primera jornada ens ha fet suar de valent, en aquest primer partit el nostre físic s’ha acabat imposant al de l’equip del Llobregat.

En el segon “match” ens esperava l’Hospitalet, amb un guió similar al primer partit, el nostre grup va ser un equip i tot i tenir enormes problemes d’encert en el triple i el tir lliure, la victòria va ser per nosaltres amb 12 punts de diferència.

Les semifinals, amb molts minuts acumulats i molta duresa en els partits anteriors, es presentava sens dubte complicada contra un rival de preferent, el Joventut de Badalona , que va ser capaç de deixar-nos en 8 punts al descans, però sempre que estiguem junts , tot és possible, i en els darrers minuts vem aconseguir posar-nos per davant, amb molta fe i treball.

La gran final, gran rival, Almeda ens esperava, i tots els problemes que havíem tingut, especialment en el tir exterior van desaparèixer, primer parcial 27-11. Semblava que tot estava acabat però contra un gran contrincant mai et pots relaxar. La gasolina es va acabar pels voltants del minut 15, a partir d’aquest moment vem jugar amb cor i cap en els moments claus, ja que les cames ja no responien. Al final victòria per 3 punts i el trofeu cap al Maresme.

Gran feina de l’equip que creix a diari, aprenent en cada partit i entrenament, sense pressa però sense pausa.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe