ÈXIT DEL 12È TORNEIG DE MINIBÀSQUET ORGANITZAT PEL NOSTRE CLUB

familiaAquest cap de setmana va tenir lloc el 12è Torneig de minibàsquet organitat pel nostre club. En aquest meravellós event van participar 12 equips masculins i 8 equips femenins dels millors de Catalunya.

Els equips masculins varen disputar els seus partits a la Gàbia i al Pavelló Josep Mora, mentre que els femenins varen disputar els seus partits al Pavelló Euskadi i les eliminatòries finals al Josep Mora. Varen haver-hi partits plens d’emoció i equips brillants .

Com cada any el fair play va estar present tot el cap de setmana. Equips com la Penya, Sant Josep, Cornellà o Valldemina varen ser els més brillants en categoría masculina i Sabadell, Sant Adrià, Mataró i Almeda en categtoria Femenina. La majoria de partits varen estar molt disputats, i també les semifinals i finals.

La final Masculina la varen jugar Sant Josep contra Penya, sent el campió el Sant Josep

La final Femenina la varen disputar Sabadell contra Sant Adrià i varen guanyar les Vallesanes.

En definitiva es va viure un gran cap de setmana, ple de gran bàsquet i molta esportivitat.
Des del club volem agrair a tots els col.laboradors ( jugadors i pares de la casa) que ens varen ajudar perquè el Torneig tirés endavant.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe