Comencen els entrenaments per a la temporada 16-17 del Sènior Femení de Copa Catalunya.

Sènior femeníUna il·lusionant nova temporada ha arrencat amb les sessions d’entrenament de matí i tarda de les noies d’Adrià Castejón.

La UEM compta enguany amb un equilibrat i potent equip comandat per Adrià Castejón, en la que serà la seva quarta temporada al capdavant de l’equip de Copa Catalunya, i recolzat per un molt bon cos tècnic amb molta experiència. Alex León com a segon entrenador, Carlos Campos i Pascual Fuentes en gestió i organització, Marc Batlle com a fisioterapeuta i Jordi Sánchez com a preparador físic.

Sènior femení2L’equip comptarà amb 5 jugadores que continuen a la casa, Teresa Gómez, Sandra López, Tania Hurtado, Esther Murat i Anna García. Torna entre nosaltres, Lledó Cárceles, una jugadora que es va formar al nostre planter i que ara aportarà la seva experiència adquirida com a sènior. S’incorporen 2 excel·lents exteriors amb experiència a Copa Catalunya i LF2, Eva García provinent de Sant Nicolau i Ari Magriñà provinent de Femení Sant Adrià. A més s’incorporen 4 jugadores amb experiència en alta competició que ens donaran suport a tota l’estructura, Taylor Ford, Hannah Kador, Marquisha Harris i Rachel Kehoe. Comptarem amb 12 magnífiques jugadores, amb una edat mitja de 22 anys, que esperem omplin les grades del Palau per veure-les jugar cada setmana.

Molta sort a totes.

Som Grocs!!!


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe