Fantàstica temporada del AUTOMATISMES CATALUNYA Cadet B Masculí

20160630_132235Fantàstic final de temporada on hem pogut gaudir d’aquests tres dies a Benasque, on hem rebut un tracte exquisit per part de l’organització i de la gent que organitzava les activitats, menjadors, Hotels,…..

Pel que fa l’aspecte esportiu vam quedar agrupats en el grup 3 o havíem de jugar contra el Ribagorça i l’Alçamora de Saragossa.
El primer partit va ser contra els amfitrions del torneig, el Ribagorça, i després d’un inici amb molts de nervis i amb dubtes, sense donar-nos compte ens vam trobar amb un marcador en contra de 4-14, a partir d’aquest moment i després de tornar a buscar la ubicació amb el GPS vam trobar el rumb adequat i l’equip va tornar a voler anar a buscar la pilota i amb una defensa amb moltíssima intensitat vam poder començar a retallar diferències, el partit no es va resoldre fins el darrer quart amb 3 triples consecutius posant el marcador final a 52-41.

El segon va ser contra l’ Almoçara i aquí si que des del principi vam poder fer el nostre bàsquet guanyant 78-26. A la semifinal ens va tocar el Binefar d’Hosca on també vam imposar un fort ritme i molta intensitat 55-23.

Per acabar, jugàvem la nostra segona final d’aquesta temporada amb l’objectiu clar que no se’ns podia tornar a escapar. Davant teníem al Bàsquet Gavà d’ Interterritorial, una categoria superior a la nostra, superiors físicament a nosaltres, però des del principi vam anar a per totes sortint molt bé al contraatac, amb moviment ràpid de pilota, pressió forta a pilota i al jugador i sobre tot tancant molt bé el rebot i llegint molt bé el partit minut a minut fins a aconseguir la victòria final per un clar i merescudíssim 52-30. A destacar que els nostre jugador Esteve Vallmajor va ser nomenat MVP de la categoria cadet masculí.

En definitiva, una experiència inoblidable on hem compartit moltes emocions, amb una organització excel·lent amb més de 100 voluntaris per els 80 equips participants de totes les categories amb nombroses activitats pels jugadors: Quads, Kayaks, curses amb Huskies, cavalls, piscina….

Xavi Martín i Sergio Arteaga


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe