El Mini A Masculí Tercer de Catalunya

mini_a

Aquest cap de setmana s’ha celebrat el Campionat de Catalunya de la Categoria Mini Masculí a Granollers, on els nostres  jugadors, s’han classificat per mèrits propis gràcies a la gran temporada que han realitzat i gràcies a la seva classificació la setmana passada en les Fases Finals de Barcelona.

L’aparellament era  no era el  més propici doncs a priori ens tocava la Penya a Semifinals.

Tot i així el Dissabte el matí, va començar amb molt bones sensacions al guanyar molt còmodament al Club Bàsquet Roses per un contundent 120-41  jugant un molt bon bàsquet i no donant opcions als gironins.

El dissabte a la tarda ens va tocar el rival més difícil, la Penya. El partit va començar amb molt encert per part dels verd i negres que tot el que tiraven ho anotaven, per contra els nostres jugadors no estaven tant encertats de cara a cistella, i tot i que ho intentaven la pilota no volia entrar. Els quatre primers quarts, van ser totalment favorables als de Badalona  que ja ens guanyaven  per 61 a 27.  Però la segona part fou ben diferent. Quan el més fàcil hagués estat que els nostres petits s’haguessin desconnectat del partit, això no es va produir i van seguir lluitant al màxim totes les pilotes i desplegant un joc d’equip molt bo., molt millor que els badalonins. Fruit d’això, la segona part va ser molt brillant i el resultat fou de 47 a 46.  Al final, el resultat va ser de 108-73.  Tot i la derrota, es va gaudir d’ un dels millors partits que es pot veure en aquesta categoria.

L’endemà diumenge, ens tocava jugar pel tercer i quart lloc, contra el bàsquet Girona, i envers de desmoralitzar-se per la derrota del dia anterior, van sortir molt endollats ja des del començament i practicant un gran bàsquet varen guanyar molt còmodament a l’equip gironí per un contundent 105-60, obtenint la tercera Classificació del Campionat de Catalunya.

MOLTÍSSIMES FELICITATS A TOT L’EQUIP I TÈCNICS, PER LA GRAN TEMPORADA DUTA A TERME.

 


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


  • NEWSLETTER

    Subscriu-te al NEWSLETTER

    E-mail:

    Subscriure
    Eliminar subscripció

    Get this Wordpress newsletter widget
    for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe