El Cadet Groc subcampió dels Campionats de Barcelona A-2

IMG-20160514-WA00131er. partit 8ens. de final contra el JAC SANTS B

Partit molt disputat contra un gran equip molt ben preparat tant físicament com tàcticament, amb jugadors de moltíssim talent.  Al descans guanyàvem de 13 punts (37-24) i tot feia preveure que ho teníem encarrilat i res mes lluny de la realitat, ens van remuntar fins a situar el marcador a tant sols 1 punt de diferència a falta de 3m, tres atacs seguits nostres amb tres triples consecutius sumats a tres bones defenses van fer que el marcador finalment fou de 70-60 al nostre favor.

2on. partit 4arts. de final contra CB IGUALADA

Partit totalment diferent al del matí, una sortida molt forta amb moltíssim encert va fer que al descans ja guanyàvem 20-53. La segona part, va seguir amb un ritme molt alt, i vam deixar el marcador final de  49 – 89.

3er. partit semifinals contra SN SABADELL

Partit que semblava que d’inici teníem controlat guanyat tot el partit de 15-20 punts i que sens va complicar a l’últim quart encaixant un parcial de 0-14 en 6 minuts , els últims tres minuts vam trobar solucions i vam acabar guanyant 61 -48.

4art. partit final contra CÍRCOL CATÒLIC

Partit força igualat i molt disputat, amb moltes alternances en el marcador,  qualsevol dels dos equips podia haver guanyat el partit. El segon quart nosaltres vam aconseguir una renda de 9 punts de diferència, però els nervis i l’ansietat va provocar que el rival reduís la diferència i fins i tot al final del tercer període marxessin de 8 punts. El darrer període un darrer esforç va fer que l’equip fos capaç de reduir la diferència arribant a igualar el marcador a 55-55 a falta de 3’. A partir d’aquí, les errades nostres prop de la cistella i  sumat  l’encert del rival va fer que el marcador final quedés en 62-65.

Cap de setmana de bàsquet amb quatre partits jugats, moltes emocions viscudes amb un resultat final una mica amarg,  felicitar al campió el CÍRCOL CATÒLIC  i als nostres jugadors per la gran temporada que han fet, esforçant-se i lluitant fins el darrer segon del darrer partit.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe